Sötaste bilden

Hittade den här gamla bilden när jag tittade runt på datorn.
Fick den när jag hade börjat säsongen 07/08 i Sälen.


Min fina kille.

Vilken pärs...

...att gå ut med hunden när det kommit så mycket snö. Han försvinner helt och vi har inte hittat nått bra täcke som är så litet. Måste vara varmt och vattentätt. Så alla ute tycker väl att jag är värsta djurplågaren som drar runt på det lilla skräpet för att han ska bajsa. Så idag ska vi nog bege oss till Borlänge. Nu förstår jag varför dom inte säljer så många chihuahuahundar i mellansverige och norrut. Inga vinterhundar direkt. Ser ut som man är ute och går med ett koppel.

Bytte till vinterdäcken igår som tur är. M fick vara ute å fixa det medans ja satt inne i värmen, rättvist ska de va! ;)
Det har varit tuffa dagar som gått, 3 jobbintervjuer på 2 dagar. Är helt slut, hoppas bara på att det kommer gå bra. Gör det de ska jag köpa champagne!

Har beställt klipptid nu och ska dit på tisdag. Har sån jäkla beslutsångest, blir nog en variant mellan Pink och Rihanna. Konstigt att jag inte tappat håret än, får sätta i löshår till sommaren sen då är det fint å va långhårig.

 

Skräckis

Kollade precis på skräckisen The midnight meat train. Den hade fått 7 i betyg på imdb. Skitdålig va den!

Nä om jag får välja så är det de här som är bra, bland de senaste jag sett:
The Strangers (satt på spänn bakom kudden över 1½ timme)
Cloverfield (ascool realityskräckis)

Sen tyckte jag  No country for old men va bra. Jag blir alltid så töntig när jag tittar på läskiga filmer. Sitter och har fingrarna för så jag bara ser texten. Sen är man alltid tuff när det är ljust ute och man vill inget hellre än kolla på film på kvällen. Men sen sätter den igång och man ångrar sig nå förfärligt att man kunde gå med på det.

Har en jobbig dag framför mig imorgon, 2 jobbintervjuer och sen veterinären med Rasmus.
Vill bara försvinna för ett ögonblick.

Thaimat

Lagade nyss mat. Jag kände mig som en mästerkock när jag lagade ihop kyckling, kokosmjölk, röd currypasta, wokgrönsaker och sist men inte minst fisksås.
Riset blev som gröt och första tuggan smakade som att äta på en rå öring. Aldrig mer fisksås. Fy fasiken!
Min dröm att kunna bli bra på matlagning har åkt ner nåra snäpp.

Imorgon sätter jag igång med målning av kök. Ska lägga upp före och efterbilder sen. Jag hoppas verkligen att det blir bättre. Köpte en färg som heter Caffe Latte. Sen blir det gardinuppsättning.

På torsdag ska rasmus få sin 12-veckors vaccination. Sen kolla så att "bollarna" kommit ner. (Det vill säga att kulorna växt ner, många grejer när det gäller hanhundar, det är som med karlar)

Har börjat fundera på att skippa löshåret ett tag nu och klippa mig typ såhär:



Skulle va så skönt o få bort de slitna topparna, det vill säga hela håret kommer ryka ;)
Får klippa själv så lite blir kvar iaf...
Men vet att jag kommer ångra mig 3 dagar senare. Fan va hopplöst det är. Vilket problem man har.

Helt slut

Snart slut på jobbdagen. Är helt slut i benen, jag behöver en rullstol för att ta mig hem.
Blir nog en pizza idag.....
Känner att jag är värd en sån...


Mycke folk som börjar köpa biljetter till Folkan på fredag. Skulle nog ändå ha vart kul å gå dit.
Få se va regeringen hemma säger ;)

Eller det blir väl mycke folk som ska ut på Halloween på lördag, jag bangar inte för att klä ut mig till 90-årig kärring igen.
Känner mig exakt som en sådan nu.

Fick ett konstigt telefonsamtal idag på TB "Nu kommer ett sms att läsas upp för dig" det följdes sen av "Jag älskar Tomas Dileva han får utnyttja mig hur han vill....." Jag la på ganska så snabbt.
Som sagt, man blir aldrig förvånad.

En vanlig dag på turistbyrån.

Teknikens underbara verkan

Jag brukar använda mig av Too Faced Lip Injection när läpparna ska bli lite fylligare. Det killar o pirrar som bara den när man har på det.
Jag provade att ta en före o efterbild för att se skillnaden:


Före                                                   Efter
   

Nog ser man skillnad, iaf på överläppen!

Halloween en vecka tidigare

Ja, igår va de halloweenfest hos syrran. Väl där möttes vi av mashaller, gravstenar och folk som blivit nergrävda i trädgården. Creapy!
Vi fick kronärtskockssoppa till förrätt. Sen blev det kyckling med fetaostsås och hemmagjord potatissallad. Pricken över i:et var chokladpudding i hundbajspåsar :)
Vi fick gå en tipspromenadrunda som min syrras barn, Linn satt ihop! Den va väldigt bra! Dock kom jag bara på 2:a plats.



   

   

   

And I look like a grandma!

Nya bilder


Har varit runt på många ställen idag. Började med att hämta ut mina linser och 2 valpböcker. Sen en massa grejer till Halloweenfesten imorgon. Hittade ingen dräkt till Rasmus så han ska va hiphopkung imorgon.
Jag o min sambo har börjat med temamat på fredagkvällarna. Då har vi bestämt för att ha ett nytt land varje fredag som vi gör recept efter. Ikväll blev det italienskt, Kycklingfrickasé med klyftpotatis och ruccolasallad. Som förrätt blev det rostat lantbröd med vitlök, olivolja, tomat och havssalt. Var så jävla gott!!
Nästa vecka blir det vietnamesiskt.

Här kommer lite bilder från de närmsta dagarna som gått.


Här är vi ute å åker bil.


Ute på skogspromenad.




          
Den coola luvtröjan som blir outfiten imorgon på halloween.


Sälens glada dagar


Bästaste barskåpet


Nyårsfirande i Gustavbacken


Full som en kastrull


Förfest


Jag o Tessan åker skoter

blue eyes

Har grejat med lite smått o gott idag. Varit ute i skogen och lekt skogsmulle, det vill säga gått i skogen 10 min för att hitta lite höstplock till en kreation jag ska göra. Sen bar det av till Bella för att bleka lite mer slingor i hennes hår. Sen beställde vi bruna linser till henne. Så nu kommer hon bli nya natacha peyre ;)

Jag har beställt blå linser som jag hade när jag gick i nian(dom skulle jag minsann visa alla på stan när jag var full), tror jag kommit in i nån 25-årskris och vill se ut som 15 igen. Därför jag blivit blond igen också, haha!  Jag har börjat blir lite fundersam över linjerna som stannat kvar i pannan(sånna man får när man höjer på ögonbrynen), sånna hade man väl inte för några år sen? Nu börjar verkligen åldern ge sig till känna.


Jaha nu har hunden blivit galen, han har börjat tugga på vårt vardagsrumsgolv. Vi har ett gammalt furuträgolv som har lite glest mellan plankorna. Nu har han börjat gnaga på det och springer iväg med bitar som vi  får jaga efter.  
Jag blir tokig!!

5 grabbar

Svärmor skickade 2 fina bilder som vi tog för några dagar sen. Rasmus ser inte så stöddig ut ;)





Så här har vi Mattias, Jonas, Rasmus, Buster och Rufus. Hela tjocka släkten, stackars föräldrar får aldrig några barnbarn bara en massa hundar.

frukost

Idag blev det två löskokta ägg, ett glas c-vitamin och en omega-3 tablett. Snacka om frukost!
Rasmus är sjövild som vanligt.

Ska jobba idag med, får hoppas på att det blir lite roligare folk än igår.

Igår så var vi hem till M:s föräldrar för å låna lite halloweenutstyrsel. Rasmus sprang runt och åt allt i sin väg. Känns ju lite pinsamt att man inte har bättre koll på sin hund. Så när han hittat nått så får man springa runt och jaga honom innan han sväljer ner det. Tycker han är väldigt roligt, tycker jag är väldigt jobbigt!



  

Höstmys

Jag känner mig sådär löjligt höstmysig.
Jag vill ändra allt hemma så det blir varmt och ombonat. Bella har fått mig på rätt bana. Så nu ska jag måla om i köket och hallen. Måste in på Rusta och kolla färger, sen kolla efter nya kuddar, filtar, ljus och gardiner.
Undrar om jag fått någon konstig och ovanlig PMS?

Nu ringde det precis en kille från Stockholm och undrade vart man både kunde gå ut och festa och äta. De var 50 blivande civilingenjörer och skulle komma hit i december.
Jag skickade dom till SilverDollar (dit skickar vi alla) och sen tyckte jag dom kunde åka till Borlänge och gå på strutsfarm.

Så till alla singelkvinnor där ute som vill hitta någon, bege er till SILVERDOLLAR DEN 6 DECEMBER!

Jobbdag idag

Börjar jobba kl 11 idag.
Jag o S ska jobba ensamma så vi får väl se va de kommer in för galningar idag. Återkommer med info senare.

I lördags va de förfest hemma hos B, sen drog vi vidare på en förfest i Åhlénshuset. Men jag ville ut o dansa så det bar av till SilverDollar. Va riktigt mycke folk ute trots att det va helgen före löning.
Det va en liten stackare som va trubbadur och underhöll alla alkolholpåverkade som glatt hoppade omkring.

Men jag tror jag börjar tröttna på utelivet. Orkade med en timme sen ville jag till Pelles. Men det blev en stor besvikelse, skinktoasten blev brända och hamburgaren fick 2kg dressing på sig.
Fick ju lov att köpa hem mat till min sambo som snällt satt hemma med hunden.

Blir nog inte ens att vi går till Folkan i slutet på okt. Skönare å va hemma o kanske spela lite spel o dricka vin. Är nog bara så att man tröttnat på att det alltid är samma folk ute och tråkiga uteställen.
Mamma tyckte jag skulle starta upp en strippklubb här i stan, vet inte om det är lagligt så det får ligga på is tills vidare.
Men snacka om att det skulle bli succé!

Nya vovvebilder

Han har redan gått upp 2 hg, så han kommer va stor som en julgris lagomt till halloween. ;)

      

    

lördagsparty


Bella


Jenny


AnnaJeya

   

Vi ska starta dansband, Blonds!

Vanlig dag på jobbet

Jobbade länge igår, från halv tio till halv sju. Orkade ingenting när jag kom hem. Så vi delade på en pizza. Inte fullt så farligt alltså!

Igår kom det in ett gulligt gammalt par som gick runt och skulle hämta lite broschyrer, jag frågade om de ville ha en påse men gubben sa att han va bäraren så de behövde ingen. Han sa att män bara är till för att betala och bära saker. Då sa jag att jag skulle skaffa flera stycken. Då skrattade alla. Sen sa gubben att hans tant behövde egentligen två stycken, en till var arm när det va halt ute. Då sa jag att det skulle bli trångt i sängen. Då skrattade bara jag.
Tror att dom stackarna trodde jag pratade om sex....

Jag ska va tyst nu framöver...

Idag ska vi hem till svärfar och gratta honom efter att jag jobbat heldag. Sen ska vi åka hem och sova, då de nya sovtiderna har blivit väldigt tidiga, somnar typ halv nio på kvällen. Sen måste jag ha klockan på ringning så jag kommer ut med vovven vid elva.

Få se om jag somnar på förfesten imorgon.

Mystiskt nummer

Blev uppringd igår av ett telefonnummer från Peru. (+88213213608) De ringde bara en signal. Tror att det är dom som ringer och sen vill dom att man ringer upp så de får en massa pengar. Varför kommer man aldrig på en sån idé själv? Skulle ju tjäna storkovan.

Idag på tapeten så är det inget mer roligt än o tvätta.

Sitter nu med en Bärry yoghurt i handen. Monstret är nere på golvet och leker med ett tuggben.
Nu har han börjat sova med oss i sängen, så igår sov jag på rygg i 5 timmar då han låg mellan mina ben. Kände mig som en förstelnad mumie när jag vaknade. Konstigt att man har det i bakhuvudet när man sover att man har nån annan stackare man måste akta sig för så man inte råkar knipsa av huvudet när man vänder sig om.

Bella blev bra i håret, hon bjöd på kladdkaka o te efter blekningen. Så det är bara att hojta till så springer jag över och leker frisör så man får äta nå smaskigt. Hon är kung på kladdkaka!

Nä börjar få ångest över blekheten på kroppen, så nu måste jag kladda in mig med lite BUS.

Tja!

Duktig idag

Grattis till mig, massa vuxenpoäng. Gjorde kycklingpaj idag.

Ska över till Bellabus senare idag och göra lite slingor på henne, så hon blir snygg till helgen. Haha, man planerar och förbereder en vecka innan man går ut. Sen super man ner sig, har roligt i 3 timmar och sen vill man ta livet av sig i 12 timmar dagen efter. Varför anstränga sig när man ändå ser ut som helvete när man är ute, rödsprängda ögon, toalettpapper under skorna, smink som rinner ner för allt svett och så kanske man har glömt att dra ner kjolen så den sitter fast i strumpbyxorna och man springer där med rumpan bar. Kanske det som är hela tjusningen.

Åhh, såg precis reklam på tv:n för Skistar. Kommer faktiskt sakna Sälen lite i vinter. Men känns ändå bäst att stanna hemma. Det sliter väldigt mycke på en att va där uppe. Hyperaktiva turister, fest flera ggr i veckan och alla är sådär käcka och är ute å motionerar och tränar varje dag. Långt ifrån så som jag är. 
Jag trivs bäst i soffan med mat å film.  Där uppe så förväntar sig turisterna och få extrem service då priserna är makalösa där uppe. Jag förstår dem, 15-20 000 för en stuga, sen ska hela familjen äta, ha liftkort, skidskola och skidutrustning. Många familjer sparar hela året för att kunna åka bort en vecka som med säkerhet slutar på minst 30 000kr. Då brukar det inte uppskattas så mycket när jag drar av ett skämt!

Jag skrämde bort en gäst när jag jobbade i Säfsen för några år sen. Då var jag snäll och påminde henne om att ta med toalettpapper till stugan då det skulle va mycke trevligare än att behöva gå ut och torka av sig i snön.
Vet ej om de kom till Säfsen efter det.

hårmani

Nu va det nära jag bytte hårfärg. Måste nog snart söka hjälp för mitt beroende.
Va till Åhléns igår och köpte hårfärg för 244 kr. M va smart o sa att jag först skulle prova på en hårslinga så det inte skulle bli helt galet. Tur va väl de.
Ena slingan hände de inget med å den andra blev typ grå/brun, det hade blivit en riktigt najs hårfärg. Hade sett ut som mossa i håret. Så nu funderade jag på om jag skulle försöka lämna tillbaka den ena då de inte ser ut som jag använt den, bara plasthandskarna. ;P
Får sälja nått på tradera istället, nån som vill köpa en hund billigt?

Om nån vecka ska vi på Halloweenfest, då tänkte vi klä ut Rasmus till en korv med bröd.
Det är alltid så kul med halloween men jag vet aldrig vad jag vill klä ut mig till. Helst nå töntigt som nån sexig sjuksköterska, flygvärdinna eller polis med kort kjol.  Har lite fetish för strumpbyxor och snygga ben tror jag.

Men på lördag ska jag o Bella ta igen det vi missade förra gången vi va ut.


Jag o Busifer.

  

Rycker i dansbenen

Lördag.
Känner faktiskt för att dricka lite redbull o vodka, sen ta sig en svängom på dansgolvet.
Men så blir det inte, blir en lugn och tyst lördag med tv:n, datorn, vovven och sambon. Kanske lite onyttiga hemmagjorda hamburgare till det.

Blir tjejparty nästa helg med Bella o Co. Får försöka hålla mig tills dess...

Sitter på jobbet nu och har hjälpt en massa kineser, till följd av det blivit fotomodell för en dag!
Har inte fått några fina frågor än, men det kommer vill jag lova.
När Malin jobbade en lördag för ett antal veckor sen så fick hon besök av en arab som ville köpa en prostituerad. Hon skickade honom vidare till Silverdollar...

Älskade föräldrar

Vill bara säga att jag älskar er! Fick lite dåligt samvete med inlägget tidigare, men ni vet ju att jag skojar lite! ;)
Puss puss

Handikappade föräldrar ;)

Hade över mor o far på fika idag. Vi skulle ha en snabbkurs med deras nya mobiler som de blivit pålurade på COOP. Ni vet de där dryga försäljarna som står innan man kommer in. De tyckte iaf att de hade gjort värsta schyssta köpet.
Så vi satt i köket och pillade på dom, har lite smått huvudvärk nu då båda skulle byta ringsingnal samtidigt och det var som en hel orkester i 10 min innan de hade kommit på hur man skulle göra.

Ikväll blir det kinamat, har gått ner 1½ kg under den här veckan då man inte längre har tid att tänka på mat. Så ikväll ska jag äta upp de kalorierna som förlorats under de här dagarna. Annars brukar jag gå i kylskåpet minst en gång i timmen och hoppas på att det dykt upp nån ny spännande maträtt som inte fanns där halvtimmen innan. Blir ju så när man bara går hemma. Plus om man bestämt sig för att börja banta, då finns det inget annat som cirkulerar i skallen än vad som är det första man ska hinna stoppa i munnen.
 
Nu är jag sugen på att byta hårfärg igen, till lite olika slingor i blont och brunt.
Typ så här:


Eller så här:
   
  

Haha, det där va bara några varianter som jag haft genom åren.

Bajs

Vaknade i morse med att gå i en gammal kisspöl, sen gick jag vidare mot vardagsrummet och där trampar jag på en rykande färsk bajskorv! Snacka om att man vaknar upp!
Jag o min sambo har varit så stolta över att Rasmus bara har kissat inne nångång. Men nu fick vi svar på tal!
Men vad kan man förvänta sig på en vecka?

Igår introducerade vi tuggben för honom. Det var populärt och höll han sysselsatt i 5 min ungefär.
Sen blir man lekledare igen och måste hitta på nått spektakulärt för att han ska vara intresserad och inte bara hitta på hyss.

Skönt med helg nu. Hoppas på bra väder, bra filmer och mycke snask.



Hittade en gammal bild på mig och Monki. Blev helt chockad när jag såg mig i så mörkt hår, funny!


 

Vit helg

Ja nu får det bli en vit helg då monstret kommit in i familjen. Monster är rätt ord också då han börjat få en massa hyss för sig. Hänger han inte i mina byxben, biter på dörrposterna, tuggar på soffan eller städar hela köksgolvet så hugger han mig i näsan eller springer runt med alla tidningar vi har ifall han kissar på golvet.

Jag behöver aldrig mer jobba då det här blivit mitt heltidsarbete.

Idag har jag bokat in att bella ska komma på fika. Känner att jag behöver vara lite social för att fortsätta vara människa.
Kanske ska slå på stort idag och sätta på mig ett par jeans då mina adidasbyxor varit mitt boende de här dagarna.

  
    

Konstant trött

Försöker komma tillbaka till livet igen! Är helt jävla död, även om det bara är en liten plutt man fått hem så tar det på alla krafter. Hela tiden har man koll om han ska busa, sova, äta eller gå ut. Så mitt liv är uppdelat i ett schema nu, busa, sova och sen snabbt gå ut för att bajsa eller kissa.

Men samtidigt är det helt underbart, vi har verkligen haft turen o få en bra valp, första natten gick jättebra. Han sov i sin korg och M gick ut med honom  vid  fem på morgonen sen sov vi till åtta. Han har inte saknat sin mamma eller brorsa. Utan är med oss hela tiden och springer runt. Han är så tuff, förutom att han börjat smaska lite på min tår. Nu har vi börjat med koppel då han börjar bli för vild för att va utan. Det är något han verkligen hatar, han glömmer bort att kissa när vi är ute och gör det istället när vi kommer in.

Igår va vi till COOP och handlade, då kom det fram ett par till bilen och ryckte upp dörren för att titta på Rasmus. Har folk ingen skam i kroppen?  Ja menar, man knackar väl och frågar om det är OK att kolla och klappa!?

Så min slutsats efter de här dagarna är att det kommer ta 10 år till innan jag skaffar en unge!

Puttetittut flyttar in


LÖRDAG

Jaha nu sitter jag här på TB och tänker igenom gårdagens bravader, inga spyor, inge diskmedel i fontänerna, inge nakenspring på stan. Jo det är sant, vi var pensionärer igår jag o Bella, vi började tidigt sen tillslut vid tolv gick vi ut på Selmas. Efter 45 min åkte vi hem. Vi va inga partyanimals igår. Nää skärpning nu!
 
Såklart blev det Pelles!

Nu blir det jobb till halv två sen ska jag hem å ta en powernap innan bäbisen kommer vid fem ungefär. Sen ska vi va hundvakt åt Loppan.

Jag känner mig 100 år äldre idag. Avlivning vore kanske ett alternativ. Jag behöver klädnypor för att orka hålla upp påsarna under ögonen.
Och inte nog med det, grannens jävla SGUW)¤%(")¤Ut59w4tu094 väckarklocka ringer VARJE morgon, från kl 07:00  Då till problemet, den är på även på helgerna då han inte befinner sig i lägenheten, så i EN TIMME står den och tjuter!!! DÖDENS DÖD!!

Så där, känner mig lite mer lättad och behaglig nu!

Tröööök

Sitter på jobbet, sista kvarten kvar!
Sen bär det av hem till massa alkohol och gottis som B lagat iordning.

Här på TB träffar man mycke roliga människor, man blir aldrig förvånad. En som ringde idag och frågade vart man kunde hyra linnedukar.( ! ) Vet inte riktigt vad det har med turistverksamhet att göra.
Fast jag har nog aldrig haft ett jobb som varit roligare. Man blir nästan lite hjärntvättad och accepterar alldeles för mycket för vad som är bra för en.
När jag blir gammal ska jag också ringa och terrorisera TB och va en dryg tant och fråga hur blåbären är i skogen, hur vädret va 13 juli förra året och om man kan sova över på häktet i Falun.

Sen har folk blivit väldigt smarta och ringer hit för att fråga efter en massa telefonnummer istället för att ringa nummerupplysningen som är så mycke dyrare. All heder åt svenska folket!

Mitt drömjobb idag är att jobba på ett stort lager nånstans där turister och dumma stadsbor (vet ej om det exicterar) inte förekommer...

BUS

Så, nu har man kladdat in sig med brun utan sol. Sen lite tandblekning på det o man är redo för morgondagen.
Då du, ska jag o B  ut och vara fulla på stan.
Nej då vi ska vara vuxna och dricka lite vin som sedan urartar sig till allsång hemma vid bandspelaren och vem som kan dricka botten upp snabbast. Vi tycker alltid att vi sjunger så fint när vi fått i oss lite drickbart med alkohol.

Sen ska vi vara vuxna o kanske gå på selmas. Inte trädgårn eller silver.
Fast man vet ju alltid hur det slutar, det brukar spritta till i benen och man vill dra av en dansbandsdänga på dansgolvet.

Idag har jag varit lite exotisk och provat mig på en gratäng med både banan och apelsinjuice. Känner mig så världsvan när jag vågar något nytt.

Jag o min sambo ska göra lägenheten barnsäker idag, det blir storstäd under soffan där vi kommer hitta allt som vi ätit under 1-års tid.
Sen under sängen också så man inte hittar det lilla monstret tuggandes på nått man gärna hade velat ha kvar.
Mattorna måste ner i källan, sladdarna måste gömmas och alla småsaker ska bort. Sen ska alla dammtussar dammsugas så inte voven får astma det första han får när han sticker in nosen innanför dörren.

Bara 2 dagar kvar!!!

Storhandling



Va till djuraffären igår också, köpte lite smått o gott.
En liten puffig hundbädd som vi ska köpa en mysig filt till.
Den minsta hundtröjan vi hittade som får duga så länge nu när det börjar bli lite kallt ute.
Sen såklart ett nithalsband, vi har inte bestämt oss va sötisen ska heta, kanske Ozzy så då passar det bra med nitar.
Idag bär det av till Borlänge där vi ska titta på matskålar och annat som saknas...

Börjar bli lite smått nervös nu när det närmar sig med stormsteg. Har nog inte hunnit med att smälta det hela.
Vi ska bli med hund!

RSS 2.0