Kryssning

Nu har monki varit duktig o samlat ihop fårskocken. Nu ska va åka på kryssning med galningarna.
Den 13 mars är det bäst att ni håller er borta....nä skämt å sido, blir väl pensinärskryssning med läggdax vid 22 tiden.
Ser fram emot det med förtjusning! :)

Den här gången ska jag INTE äta buffé och bli stinn som en fotboll som jag aaalltid gör med förbannelse. Sen svär man att nästa gång ska jag absolut inte äta nått. Bara dricka alkohol så man klarar av kryssningen utan att behöva sitta i livbojen hela resan ifall båten skulle sjunka. Jag är en fjant som borde stanna på land.

Dagens Tips!

Läst i COOP-medmera tidningen:

"Vill du kyla ner drycken snabbt, lägg i några isbitar!"

Det gott folk är dagens smartaste tips för idioter!


fortfarande måndagsångest

Jaha hur har din dag varit Anna?
Jo tack, kollat på film, haft ångest, kollat på film igen och sen haft lite mer ångest.
Jag hatar söndagar.

Man räknar bara ner timmarna tills man ska lägga huvudet på kudden och det sen är måndag när man öppnar ögonen nästa gång.
Har tryckt i mig sockerkaka(som jag bakat helt själv), hamburgare(som jag har lagat helt själv) och sen bara haft sug på en massa annat. Marängsviss skulle inta va helt fel nu.
Har man tråkigt,  vill man äta. m å s t e  s k a f f a  e n  h o b b y 

Igår va de ju alla hjärtans dag (som om nån skulle ha missat det?) 
Jag fick en rosa champagne, en ny neccesär och en liten nalle av min sambo. Han fick (av mig) plaska med fötterna i en hink och dricka en naturdiet.  Kärleksfull som jag är.

Jag längtar till våren. Nu är jag trött på stora jackor, snö i skorna och snoriga näsor.
Fram med skön sol som värmer, knoppar på träden, fågelkvitter och grusfria vägar.
Det bästa av allt är när grannen klipper gräset och det luktar sådär gott.

Söndagsnojja

Vill inte till jobbet imorgon.
Har haft lediga veckan den här veckan och den har bara rusat förbi.
Den känns bara som en helg. Man hinner inte med allt man vill göra. Skulle ha vart ut o åkt snowboard, men nää man kan aldrig få fingrarna ur ...... och göra nått.

Glodde lite på melodifestivalen, trodde Måns låt skulle va bäst men jag tyckte mest refrängen lät töntig. Programledaren suger, hon läster ju bara på sina komihåglappar och skämten låter inövade. Suck....märks att det är söndag. Lite sådär smådeprimerad och vill gärna åka på semester. Helst tills håret har växt ut igen så räkna med att jag är tillbaka om ett år eller så. Hej.

 

Vuxenmiddag hos Monki

Fy fan va gott de va igår! Monica vet hur man ska fixa det där med middagar.
Det blev smördegsinbakad fläskfilé med potatisgratäng och kantarellsås.
Och sen hade hon gjort efterrätt, kladdkaka med bärsås och glass.
Tack så hemskt mycket för en riktigt trevlig kväll med supergod mat!!!

Sen spelade vi Alfapet, Rita & Gissa, Twister o biljard. Rasmus fick hänga med och han var sjövild, sprang nästan på väggarna.
Nästa gång är det våran tur att bjuda. Bröd o vatten blir det då.

Monsterdisk

Har precis brottats med bakteriehärden i köket. Disk som stått sen i måndags (bjöd hem svärföräldrarna+farfar), som vi tagit lite i taget av varje dag. Men varje dag blir det ju ändå mer då man tyvärr måste äta själv också.
Jag tar tag i min köks-spray, sätter på mig diskhandskarna och sen är jag igång som värsta tornadon i köket.

Apropå middagen som jag hade här hemma i måndags så gick det såklart åt pipsvängen. Skulle prova mig på en potatiskaka som verkade hur lätt som helst. Men inte för mig...när vi skulle vända den i stekpannan så kom halva kakan ut och resten hade fastnat i botten som förstelnat kol. Jag fick lite snabbt panik då gästerna redan satt på plats o väntade med förtjusning på vad som skulle bjudas. 
Som värsta He-man drog jag fram en långpanna, slängde i potatissörjan, grädde o ost och skulle rädda fiaskot med en potatisgratäng....  säger inget mer.
...bara att det aldrig mer blir en potatiskaka lagad i mitt kök.
Tur att dom är härdade, M:s familj. Men ge mej lite fler försök så ska jag nog lyckas tillslut. Det ser ju alltid så bra ut i mitt huvud...men det blir aldrig så på tallriken. Jag tröstar mig med att dukningen blev fin iaf.




Sooon ♥

Imorse gick vi upp halv fyra för att överraska våra päron. Vi hade köpt choklad, kort och nalle eller blommor. Sen smög vi hem till dom som värsta gangstrarna och hängde det på dörren. Det va spännande!
Vi kände oss som världens bästa ungar. =þ

Idag på menyn så står det parmiddag hos M&M. Kanske lite donande med bloggen och sen måste jag tvätta håret som är insmort med rapsolja. Va nämligen till en massör igår för att försöka få bot på spänningshuvudvärken.
Jag va ganska nervös innan jag skulle gå dit så jag fixade mig och grejade. Gjorde iordning håret väldigt bra innan men gick därifrån som en fågelskrämma då det ingick hårbottenmassage. Kunderna på Coop hade iaf nått o glo på när vi åkte dit efteråt.
Så idag är jag öm, men inte på grund av massagen utan att rapsoljan blandade sig med mina hårprodukter (en produkt som påminner om dust it) och blev som hårda små pluttar som satt sig i nacken. Jag trodde jag hade fått 100 finnar när jag gick därifrån men de gick att riva bort med lite våld. Nästa gång går jag dit Au Naturel.

Imorgon, Alla hjärtans dag! Då ska vi på middag hos svärföräldrarna, kommer bli riktigt mysigt!


gamla bilder

Kollar runt på gamla bilder som jag har bränt ner på en massa skivor.
Hittade den här snygga på Monica. På en fest för länge sen...
Coolaste tomten i stan.


Uscha mej

Gjorde mitt största misstag för några veckor sen. Fick en sån där snabb desperation att klippa mig hos frisören.
Bokade tid på nya stället i stan (gamla porraffären) och hade med mig 2 bilder på hur jag ville ha det.
1 timme senare går jag ut med gråten i halsen och börjar planera vilket självmord som är bäst när man vill ha snabba resultat.
30 timmar levde jag med mössa innan NÅGON fick se mig. Jag kunde inte ens se mig själv i spegeln utan att jag fick kräkreflexer. Det blev kortare än kortast och inte alls som på bilden. Frisören va jättegullig och sa att jag skulle komma tillbaka om 10 veckor igen. Jo jävlar tänkte jag och funderade en snabbis på om jag inte skulle bränna ner stället.

Tror inte jag gråtit en enda gång efter det utan jag har bara accepterat det och dragit lite i håret varje dag för att det ska växa fortare. Tror hon gjorde en lobotomi på mig med saxen.

Absolut SISTA gången jag går till en frisör. Jag kommer fortsätta klippa mig med nagelsaxen och se ut som en fraggel.

MOJITO

Ju större desto bättre ^^


Usch dom är ruskigt goda.
Så imorgon kommer vi över till Monki & Martin och bjuder på lite Mojito och spel. 

Bästa investeringen

Vi va till IKEA för nån vecka sen och inhandlade en säng. Känns som vi levt på 1500-talet och legat på madrasser på golvet. Jag hade glömt bort hur lyxigt det är att inte halka runt på golvet och veta vart man ska vakna upp på morgonen.


Rasmus fick ju hänga med på ett hörn också. Han älskar att springa runt i sängen och låta som en motorsåg.
Killen har blivit hela 6 månader nu. Och är hårigare än nånsin... ;)

Klassfest

Fick hem ett brev för nån dag sen där man är inbjuden till klassfest med dem man gick med i klass 7-9.

Första tanken som dyker upp är;

- måste snygga till mig ordentligt! (Fixa till bilringarna! Förlänga håret! Bleka tänderna! Bli hälsosamt brun!)
- Har jag ett bra jobb?
- Är mitt liv bra just nu?

Ojoj mycke som ska stämma in för att man ska våga gå dit och slå klackarna i taket. Man kanske ska gå dit vara helt galen och sen gå hem. Tror festen kommer bli lyckad om det finns tillräckligt med alkohol.
Det skulle iaf va bra kul å gå dit och se de gamla klasskompisarna.

Tant Selmas here i come!

RSS 2.0