Valpen





Jag o M tittade på en valp idag, vi fastnade för den högra lilla krabaten.
På lördag får vi han levererad, vår alldeles egna chihuahuakille!
Vi kommer bli stolta föräldrar!

Måndag

Va är det me måndagar egentligen?
Skittrista, hela veckan är kvar innan det blir helg igen. Ska inte jobba förrän på fredag.
I fredags va de skoj, bra förfest hos Moncan. Tyvärr glömde jag att ta med kameran. Så M-L tog kort istället, det som är dåligt med det är att man inte kan välja själv vilka bilder som åker upp på facebook. Det brukar oftast se förjävligt ut och man svär att aldrig sätta sin fot där igen.

Jag tyckte vi höll oss väldigt städade, inga grejer gick sönder, bara T som spydde på Moncans matta, haha!
Sen så blev det självklart nattmat, Pelles såklart. Köpte två skinktoast, men ja å M blev lite osams så jag tappade humöret och slängde dom all världens väg, då skulle M dit å sparka lite extra på dom och det slutade med att han halkade på den ena.

Fick för mig att städa lite extra under diskhon idag, skulle jag aldrig ha gett mig in på. Hittade en massa ruttnade potatisar, så nu vet jag vart flugfarmen har kommit ifrån. Vi har verkligen varit bombaderade de närmsta veckorna och skyllt på att de kommit från blommorna jag fick i födelsedagspresent. Inte att vi har dålig städkoll.
Sen vi köpte den håriga mattan från IKEA har dammtussarna varit så stora att jag misstagit dom för tofflor. Så den måste ut på vädring idag.

Sen gott folk blir det slapp framför tv:n. Att städa är som ett heltidsjobb. Borde få betalt från staten...  

Stay



Nya favoriten

snart flintskallig

Alltid ska jag få sånna där infall och färga håret.
Nu har jag färgat det 3 ggr idag, två blekningar och en färg nu för att ta bort det gula. Det är som eld i hårbotten.
Undra hur många olika hårfärger jag haft, vitt, svart, lila, rött, brunt, blont (i 1000 olika nyanser), rosa slingor, koppar m.m.m.m.m.m....listan tar aldrig slut.
Jag tröttnar efter en vecka och måste antigen färga, bleka eller klippa  mig. För att inte tala om alla mina hårförlängningar, jag skulle inte behöva gå en kurs för jag kan allt redan.
Jag har en stor hög hår som ligger i sängen o väntar på att jag ska sätta i det.

Det är faktiskt något jag skulle kunna jobba med, hårförlängningar, det är så kul att se hur stor skillnad det blir på personen. Men det är svårt att starta upp nått här i lilla skitstan.

Man kanske skulle ta o bli skallig så man bara kunde använda en massa olika peruker, jag skulle vara i himmelriket.


Skaffa ny kropp

Va till Rusta igår och köpte en träningsmaskin(crosstrainer). Ni vet hur man alltid tror att man ska träna mer bara man har den hemma, då kan man se på tv samtidigt och man kommer absolut göra det VARJE dag.
yeah right! Man vet ju hur det slutar, kanske kör 3 ggr sen så dammar den igen.

Börjar ju faktiskt på riktigt få ångest över alla kärlekshandtag som dyker upp på nya oväntade ställen.
M: tyckte att vi borde lämna tillbaka den, för den kostade ju som en femtedels chihuahuasvans. 

För några år sen köpte jag en DVD från tv-shop med Pilates. Jag blev helt förundrad hur enkelt det såg ut på reklamen. Det skulle jag väl ändå klara av. Så jag ringde dit och fick hem skivorna efter några veckor, 600kr fattigare.
Men som sagt 3 ggr senare tröttnad jag, man blev ju svettig och jag var för stel för att klara av de akrobatiska övningarna.
Jag var den perfekta personen att lura.

För att inte tala om min gamla video med Susann "-KNIIIIIP"  Lanefeldt,  det va roliga övningar samtidigt som Elvismusik skulle få en att prestera bättre.

Nej köper nog en hund istället, jag kollar frenetiskt på blocket om det ska dyka upp nått nytt liv på skärmen. Tycker att det är lite saftigt att lägga ut 18000kr för en chihuahua. Kanske skulle behålla maskinen ändå, mycket billigare träningsinvestering.

Känner mig ändå rätt stolt, jag va inte långt ifrån att skaffa mig ett nytt liv...

Namnbyte

Än idag har jag aldrig riktigt fattat hur jag kunde vara så dum när jag bytte förnamn från Anna till Jeya. Jag tyckte att det skulle vara coolt med nått nytt å spännande. För det lät ju nästan som en riktig porrskådis, Jeya Jansson. Jag skulle inte längre vara en Svensson, utan någon som kanske nån skulle komma ihåg.  

Jag har aldrig riktigt kommit in i rollen som Jeya. När någon ropar upp mitt namn i väntrummet så ser jag mig omkring för att se vad de e för dum jävel som inte kommer när de ropar ut namnet och skrattar för mig själv när jag tillslut inser att den dumma jäveln är jag. När någon skickar en inbjudan till party från min sambos sida blir jag alltid bara M:s sambo. Ingen kommer ihåg vad jag heter. Så nu har jag börjat kolla upp vad det kostar att byta tillbaka...

800KR för misstaget jag gjorde i Sälen när jag satt så gott som full på jobbet och fick för mig att byta namn.
Så nu tänkte jag byta efternamn istället, det kostade BARA 1500kr.

Får nog se till att börja använda mitt porrnamn mer bokstavligt talat för att få in lite pengar....

Att fylla 25

Att fylla 25 har många nya intressanta delar, man blir påmind varje dag att man är närmare 30 än 20, antirynkkrämerna har blivit så många att de ramlar ur skåpet när man öppnar dörren, du visar ditt leg innan de ens hunnit titta på dig när du är på systemet...
 
Man blir lite mer stressad av att man nog snart måste skaffa ungar, annars har man blivit för gammal så man skrumpnat ihop där nere. När man var liten så sa alla i klassen att de skulle skaffa barn när de blivit 25. Nu är man 25 och jag börjar bli smått nervös när jag inte börjat få moderskänslor när jag ser en liten knodd på stan.
Många i klassen har redan hunnit skaffa 2-3 st. Jag har börjat fundera på att skaffa hund, kan vara en bra testrunda innan det verkligen är dax.

Man skäms när man inser att man egentligen börjar tycka om att gå på Silver Dollar (köttmarknaden), man börjar bli för stel för att dansa runt stängerna på Trädgården, plus att alla 18-åringar tittar snett när man slänger med håret och hoppar runt som en tok när man hör gamla godingar från 90-talet.

Åren börjar gå alldeles för snabbt, det är vinter-sommar, vinter-sommar hela tiden. När man va liten så va en månad som ett år idag.

Varje måndag börjar den nya dieten du ska köra med, du kanske klarar av förmiddagen sen så ursäktar du dig med att kinamaten är väl lite nyttigare än att köpa en pizza. Som du ändå kommer vräka i dig i helgen när du är som fullast, men de man inte kommer ihåg har väl aldrig hänt, eller?

Undra hur det känns att bli 30......gruvar mig redan...


RSS 2.0