Saknar vår bäbis

Rasmus är i Gränges. Vi saknar honom!


En vanlig morgon. Sittandes med dator, hund och naturdiet.
Glöm inte att slänga ett öga på min fina musmatta. Bästa kvalité.

   

Hoohoo

Slänger väl upp lite bilder från igår.



   
  

Men nääääääää

Tror ni jag kunde ha byxorna eller?? Näää hahaha...det fattas typ 1dm. Det va väldigt bra för självförtroendet.
 
Jaha va ska man då ha på sig? Det blir att gräva igenom hela garderoben. Ändå hittar man inget. Suck o stön!
Va jobbigt allt blev. Blir till å ta en sopsäck.

När vi tittade på huset idag va de ungefär 15 andra familjer där också. Så det blir nog inget med det. Man fick trängas överalltid för att kunna se nånting alls. 
Hoppas på att det blir roligare ikväll. Blir fest hos M på högberget. Jag har laddat kameran för att ta en massa snaskiga bilder. 

Jaaaa

Då blir det fest ikväll!!!
Måste in på systemet en snabbis och länsa hyllorna. Vodka eller vin. Hmmm....
Då ses vi ikväll babes.

Avi från posten

Wiii....idag ska ja hämta ut mina nya jeans. Höga i midjan som attan. Fiint...synd bara att man är ett år efter när de började tillverka dom små liven. Jag hade inte riktigt bestämt om jag gillade dom eller inte. Men vad kan vara bättre för fläskmagen än ett par höga jeans som drar in skiten. Där kan man gömma allt....från fett till fickplunta. 

Frågan är bara om mitt fläsk får plats. 


Idag startade den här dagen dåligt. Är fortfarande på dåligt humör. Jag vaknade vid sex imorse och kunde inte somna om. Man vrider o vänder på sig, på eller av med täcket, för kallt eller varmt. Precis när John Blund närmar sig så sätter grannens väckarklocka igång. Jag trodde han skulle stänga av den snabbt då vi varit duktiga att sätta en lapp på dörren för ett antal veckor sen. Men den stod och tutade lääänge läänge. Jaha då är han inte hemma då tänkte jag och svor. Men efter en halvtimmes tutande så går han upp o stänger av den (!?!?!) EFTER EN HALVTIMME utan uppehåll. Sen när det blir lugnt och skönt i sisådär 10 min så sätter den igång igen och ringer......en halvtimme till. Gubben måste vara hjärndöd. 
Vi har hittat honom sovandes i trappuppgången med sin nyckel i grannens dörr. Där hade han suttit hela natten, aspackad. Sen en kväll senare så kissade han utanför huset och gick sen upp och spelade hög raggarmusik hela natten. Och folk klagar på ungdomar.  

Fetpizza hemma

Satan i gatan va gott de va!

Bas: tomatsås med massa vitlök, massa ost, skinka, rödlök & champingjoner

Ena halvan: kyckling, curry
Andra halvan: tonfisk

Säger bara det. Tacka gud för fet mat.



Sen på toppen blev det smarrig bea-sås. Den bästa finns på MM. Nån kock som gör den.
Ohh...Bea-sås made this body.

Fredag kväll

Nyss tittat på Appaloosa, den va bra. Sådär mysigt manlig.
Vi har gjort en packt att vi ska äta upp allt vi har i frysen nu innan vi köper nytt. Fick sitta med en gammal falukorv och snabbmakaroner till lunch. Har vi inte ätit på 1½ år. Så det smakade faktiskt bättre än jag hade trott.
Men tyvärr har vi många falukorvar i frysen så vi kommer nog hinna äta oss trötta på det innan helgen är över. Våran frys väller över av korvar och kantareller. Najs.

Ville bara säga att jag kommer sakna dig B. Nu när du åker till storstan Falun. Men jag kommer dit och lever rövare där med dig.  

Goodmorning

Känner mig riktigt på hugget idag.
Ska snart slänga ihop en naturdiet och bänka oss framför en film. Blir Appaloosa idag. Hört att den ska vara bra.
Igår tittade vi på The Curious Case Of Benjamin Button. Den va riktigt bra förutom att den inte var textad så jag med min ypperliga engelska hängde inte riktigt med alla gånger. Men Pittan tittar man ju mer än gärna på, med eller utan text. Men de pratade faktiskt väldigt otydligt många gånger. (Måste ju skylla på nått)

Idag blir det en vanlig, lugn fredag (med pizza). Kanske sticker över till T imorgon på fest. Skulle tydligen bli ett gäng där. Få se va de andra säger.

Jag hade velat åkt till Borlänge idag o kikat på en sängstomme. Men det blir nog så att vi köper en på ikea. Har annars hittat en fin på Ellos...men 500kr i frakt är lite saftigt. Blir nog en vanlig Malm-säng, men den går ju att göra fin om man köper bakom-hyllan(så det blir som ett nattduksbord) och sen har en hylla ovanför sängen också.
Imorgon ska vi åka och titta på hus. Ett fint ett. Hoppas man vill ha det.

Hej så länge!


Snart helg

Snart helg igen och det har redan killat till lite i sprittarmen.
Jag vill festa!! Några fler som hänger på kanske? Rensa de sista kronorna på kontot och leta fram den sista alkoholen så sätter vi igång.

Ledig vecka nu....njuter som bara den. Jag och M har lånat hit svärföräldrarnas dator så vi kan sitta och vara osociala tillsammans. Min dator är nu helt kaputt och åker snart i soporna. Därför bloggandet inte varit min starka sida de här dagarna. Jag har tappat stinget.

Igår kom M:s bror förbi med 3 flaskor glögg. Tackar vi för!! :) Eftersom det var alkohol i dom...blir man desperat så sveper man en lätt. Sen blir man bosatt på toa resten av kvällen/natten.

Igår klippte jag mig själv. Tog en nagelsax och en lortig spegel och försökte trixa till det i nacken. Blev......hmmm.........fint.....
Försökte mig på en snygg frisyr där det är kort i nacken och längre fram. Perfekt för mig då jag har ett platt bakhuvud. Jag vågar verkligen inte gå till frissan, för hon kommer hota att klippa bort allting. Känner mig inte mogen för det än. Det får bli sista utvägen. Nää men alltså det går att leva med frisyren jag fick. Så länge ingen ser mig bakifrån.

Afterwork hemma


Mojito


Sorbetcocktail

a new day



Godissuget är som bortblåst. Tankarna ligger nu på annat.
Känns skönt att inte lägga sig med dåligt samvete över vad man ätit under dagen.
Bikini here i come

Godnatt

Ska snart gå o lägga mig.
Har inte hänt så mycket i mitt betydelsefulla liv. Har bara jobbat. Mesta delen av tiden. Druckit mina underbara naturdieter och ätit lite extra tilltugg som råkat halkat ner i strupen. (Makaroner med köttfärssås, ägg, frukt & 
McDonalds(!?))

Idag åkte håret ur. Orkade stå ut med det i 7 hela veckor. Skönt med kort hår på jobbet. Slippa stå å dra o slita i löshåret varje morgon.

Hackade tomater igår, det resulterade med ett hackat finger. Så nu är pekfingret ordentligt omplåstrat och jag får aldrig mer röra en kniv för M.

Imorrn ska M ut å åka snowboard me en annan M i Borlänge. Jag själv ska jobba lite. Känner inte alls nån avundsjuka........

Fick ett fotbad idag när jag kom hem. Var väldigt uppskattat av mig.
Vi har varit tillsammans i 1½ år idag. Lyxade till det med en fullkornsmacka för att fira det. Grattis att vi orkat stå ut med varann så länge!! ;)


Godnatt alla! Nu åker pjamasen på....

22:16

Precis kommit hem från jobbet. Är hungrig!!!

Men jag har lyckats hålla mig hela dagen. Men vi bestämde oss för att äta lättare luncher för att klara av att jobba.
Så det blev soppa med ett fullkornsbröd.
Sen blev det frukt på jobbet. Annars hade jag svimmat lite (ganska överdrivet)

Drog bort lösnaglarna idag, ser ut som om halva naglarna försvunnit från fingrarna. Jag svär varje gång att aldrig mer sätta på mig sånna. Men sen glömmer jag bort det som alltid.

Nu blir det kokt ägg till sen kvällsmat.
Bra att man ska jobba hela veckan, då har man annat i tankarna. Förutom idag när jag tänkte på falukorv med makaroner, köttfärssås med makaroner, pizza, kokt ägg med majonnäs, gravad lax, flygande jakob, pasta med tonfisksås, tacos, hemmagjorda hamburgare ...behöver jag fortsätta?

vilka konstiga grejer man vill ha när man inte får.

Naturdiet

Tagit första glaset nu. Med fingrarna om näsan. Känner efter 10 min att detta kanske går vägen.

Ska sätta på en skräckfilm nu för att vi ska hålla oss underhållna från att tänka på mat.

jag vill lyckas.

Gubbarna myser


På måndag dådu



Imorgon börjar vårat nyårslöfte.

Girlpower

Igår blev det tjejfest hos mig. Fyllekalas!
Va sjukt kul på Solo. Dansade verkligen hela tiden.
Gör vi om fler gånger!



  
  
  



Mysfrukost



Har precis ätit frukost och spelat Alfapet till det. Mysig start på lördagen!

Fest ikväll?

Eller va säger ni partypoopers?

Nu tar vi o fixar ihop nått så vi kan dansa hela natten lång...


HAPPY NEW YEAR!!!

Nyårsfest & inflyttningsfest igår hemma hos M&M. Skulle ta jättemånga kort men till min besvikelse hade jag glömt minneskortet hemma. Så det blev väl 10 bilder ungefär. ;(

Superfint hus de köpt. Är hur avundsjuk som helst.



Fin läppföring av mig. Najs Anna!


Twisterturnering. Martin vann alla gånger, den lilla fuskaren!


Nyårspuss! Monica o Martin


Spritens underbara verkan! Då blir man töntig!


Manlig pratstund.



Önskar alla ett gott nytt år! Hoppas att 2009 blir ett underbart år!

IQ-test



Anna du har

119 i IQ

Ditt resultat är bättre än 85% av befolkningen.

Därför jag klarar av att knyta mina skor själv.
Stolt över Mattias som hade 125. Hans resultat är bättre än 98% av befolkningen.

www.iqtestet.se

RSS 2.0