SOOOOOOL

Fan va man blir glad av solen!!
Alla problem bara rinner av en och man njuter och längtar upp till Sälen. Sitta i solen på afterski och dricka lite gott.
Är i valet och kvalet om jag ska på klassfesten eller åka upp till Sälen istället. Sista helgen de har öppet och Emily kommer hem från Thailandssäsongen. Vi kikar på boende nu och ska se om det finns nå bra. Sugen på en torglägenhet på Sälfjällstorget.

Nu ser det ut som Bagdad i vardagsrummet. Ingen struktur, bara kartonger mest överallt. Imorgon ska vi till banken och fixa det sista och sen får vi nycklarna!!! :))
Så redan imorrn kan vi börja flytta in om vi vill. Men vi jobbar eftermiddag hela veckan så inte förrän nästa vecka sätter vi igång på riktigt. ÅÅÅÅÅÅ va ja längtar!!!!!!!

Nää nu ska ja dyka ner i packningspapper och kartonger. Fan va grejjer man har!

Marnäs here we come!

Hehe, ja nu har det väl gått långt när herrskapet ska bege sig ner med bohaget till Marnäs.
Men vi måste ju göra Malin o Jonas sällskap. Tommy ska också ner dit. Vi kan ju inte bo kvar helt själva på Högberget.

Vi har köpt en lägenhet som nu ska bli den nya hobbyn. Från golv till tak blir det nytt och fräscht.
Ska bli apkul!!
Om en vecka drar vi förhoppningsvis dit om vi blir godkända av föreningen. Hoppas inte vårt härliga rykte nått ändå dit ;)
Så det blir nog lite bloggande om renoveringen sen som kommer göra att man hamnar i Säter efter gråt och slitande i håret.

Nu ska vi till mor o far på lunch.

Dags att börja lägga lite tid på bloggen. Är det enda stället jag skriver ner va jag sysslar med. Annars är det glömt en timme senare.

klassfesten

Nu är jag anmäld och klar. Blir väl bara jag där. Jag och vinflaskan.

RSS 2.0