Soffläge

Roligare att göra som hunden, ligga på ryggstödet och titta på tv ;)


Badrummet snart färdigt

Kvart över sju imorse knackade mattläggaren på hos oss. Han sa inget om att han kommit upp på trappen och sen stuckit. Vi sa inget heller utan var bara glada att han hade kommit. Så nu är det bara lite lister som ska upp, badrumsspegel, badkar, toalett, handfat och skåp som ska in. Sen slipper vi springa ner i källaren på toa :D jätte jätteskönt!!
Vi har även fått vitvarorna och fått stolarna sålda. Så nu väntar jag bara på att få gå hem till syrran och äta middag. Skönt med helg sen!


Nu händer det grejer

Igår var mattläggaren här och la in golvet i badrummet. Han skulle komma idag och sätta upp väggarna så jag väntade och väntade, tillslut på eftermiddagen hörde jag att han kom upp på vår trapp till huset och lämnade av saker men knackade aldrig på. Så tillslut gick jag ut för att kolla vart han tog vägen och då hade han åkt?! Vi har inte hört av honom efter det. Skummare än skumt!
Jaja få se om han dyker upp imorgon. Blir säkert så då vi redan har fullt upp på förmiddagen med en diskmaskin och fläkt som ska levereras hem till oss. Och så kommer det en tjej som ska köpa våra köksstolar. Så då är det väl lika bra att vi slänger in en mattläggare på det också. ;)
Fick besök av mina föräldrar idag, alltid lika trevligt. Annars har vi sysselsatt oss med målning av köksluckor, väggar, lister och bröstpanel.
Imorgon hade jag även tänkt börja måla ett skåp jag fått efter farmor som ska stå i köket. Nu kommer snart Mattias hem från jobbet sen blir det läggdags.


My crazy family

 
 

Snö


 
 
 

Gårdagens Anna

Tar ansiktsrengöring och börjar tvätta håret med.


Pottskola - del 1

Pratade lite med min mamma idag och kom fram till att det kanske är dags att börja potträna pyret. Sagt och gjort tog jag ner henne och satt henne på pottan, ungen blev livrädd och ville av snabbare än blixten. Hon ställde sig upp och och sekunden senare drog av världens kisstråle på mina byxor, tack för den! Efter lite kisskladd med händerna och en andra kiss på golvet fick hon på sig en ren blöja och det var den potträningen för den här dagen.
Få se vad jag får på byxorna imorgon om jag vågar mej på en provomgång nr 2. Min unge kommer väl gå med blöjor till hon fyller 10.
 
 
Annars har vi väl inte gjort så mycket, har övningskört en sväng och vågat mig upp i 80 km/h, de ni gott folk!
 
 
 

Tisdag

Idag har vi varit inne och väntat på badrumsgubbar som kaaanske (absolut inte på snickerispråk) skulle komma idag och kika på badrummet som väntar på att få sin matta insatt. Inga gubbar i sikte till kl 14:15 när en finnig kille knackar på och jag rusar dit med förtjusning och frågar om han ska titta på badrummet. Ehh nehe han skulle lämna vår spis som vi beställt. Så den körde han fram till dörren och tippade av. Som tur va kom Mattias hem från jobbet en kvart senare. Så den fick vi upp och in efter några stånk och stön. Nu ser vårt kök ut som ett riktigt juppikök. På vissa skåp sitter inga dörrar då vi håller på att måla om dem. Och nu passar inte spisen då den är 10cm smalare och typ 1dm högre än bänkskåpen. Vi som lovade oss själva att bara ta ett rum i taget har nu 3 rum som halvklara projekt; badrummet, hallen och köket. Och med en yngling på 1 år i familjen tar allt mycket längre tid och ännu mindre tid kommer vi ha sen då jag börjar jobba om några månader. Förhoppningsvis hinner vi färdigt med det mesta innan dess.
 
 
Tuva tyckte det va skitkul med stora frigolitbitar som hon sprang runt och la från de ena rummet till det andra. Annars har hon mest sprungit runt och varit trött och grinig men absolut inte velat sova middag. Så hon fick åka runt på Mamma-taxi halva dan som nu behöver en sträckbänk för att dra ut ryggen då den sjunkit ihop en halvmeter efter bäbisbärning. Nej imorgon blir det en skogspromenad om ungen vägrar sova middag igen.
 
 
 
 
 
 
 

Duo-borstning





   

Ryssbäbis

 
Tuva drog på sig sin mössa bakofram och sprang runt som en tok. Vi dammade av vår kamera och tog lite kort under Mattias ledighet, man glömmer ju bort hur kul det är att ta kort med en kamera istället för mobilen.

RSS 2.0