Nu har det börjat...

Pappa var här igår och började riva ner kaklet i köket. Mattias o pappa fick jobba, jag o mamma satt på balkongen och glodde på grannarna.
Vi har fått mycket bättre grannar nu när vi flyttat till Marnäs. Vi är yngst på gården och lever här bland ambulanser och rullatorer. Grannen i trappen mittemot frågade om vi hade störts av deras tv då gubben är hörselskadad. Den andra grannen matar fiskmåsarna från balkongen så våran markis ser ut som fåglarnas allmänna toalett. Plus att de röker på balkongen så vi måste använda gasmask för att överleva. Ovanför oss så ringer det på dörren en gång i timmen då tanten ovanför har hemtjänst på dagarna och på nätterna låter det som hon är uppe och stäppar i sovrummet, vet inte vad det är för supermedicin de ger tanten om dagarna.
De enda grannarna på gården oroar och bryr sig om är när snorungarna knipsar av blommorna i rabatterna, vem som står på tur att hämtas av ambulansen och om det ska huggas ner nå fler träd i området. Alla vet allt om alla.
 
Men för att orka jobba 4-skift som vi gör så är det rena himmelriket att bo här. Vi kan sova utan att bli störda av en massa elände.

Idag ska vi köpa kakel, tapeter och diskmaskin.


Före:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0