Shopping

Blev lite spring på stan idag med Bella. Lite presenter och till mig blev det Lancômes Kajalpenna "Le Crayon Khôl". Har hört att den ska va riktigt bra och det var den också. Så den rekommenderar jag starkt. 170kr, men den räcker bra länge. 
Sen gick vi till systemet och lekte A-lagare. Blev en massa cider, glögg och sprit. Bra att ha på hotellrummet på lördag, haha!

På BK:s blev det en köttbullsmacka och latte med chokladsmak. Mysigt dom hade gjort på övervåningen. Bella köpte en varm macka och höll på att dö av överhettning då smörgåsen va så jäkla stark. Måste ha tappat i en chiliburk.
Imorgon blir det hundvakt av Loppan, så då kommer vi ha ett par vettvillingar som springer runt här i flera timmar. De blir aldrig trötta. Rasmus hänger runt i Loppans alla kroppsdelar och hon låter som Cujo.

Hittade en riktigt snygg kjol på Jeans & More.Kanske köper den imorgon. Men fasiken va dyr den va...men va gör man inte...mat eller kläder?? Får handla upp alla pengar på kläder istället, då finns det inget över till mat. Jaa nu har jag kommit på den ultimata bantningskuren.


Kommentarer
Postat av: Anonym

tokfia! du måste ju äta!!

2008-11-27 @ 21:54:25
URL: http://bellaellas.blogg.se/
Postat av: Anonym

hallåå! Nej kommer tyvärr inte ihåg! Ska du köpa den?! Hoppas ni får det jätteromantiskt i helgen :). puss och kram

2008-11-28 @ 10:15:49
URL: http://bellaellas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0