Världens bästaste

Idag kom min sambo hem med kjolen jag så gärna ville ha. Då har han åkt direkt efter jobbet och köpt den för att överraska mig.
Jag är världens gladaste flickvän!!



En Koola Anna kjol som sitter högt i midjan o blir sådär snyggt kort-kort.

Shopping

Blev lite spring på stan idag med Bella. Lite presenter och till mig blev det Lancômes Kajalpenna "Le Crayon Khôl". Har hört att den ska va riktigt bra och det var den också. Så den rekommenderar jag starkt. 170kr, men den räcker bra länge. 
Sen gick vi till systemet och lekte A-lagare. Blev en massa cider, glögg och sprit. Bra att ha på hotellrummet på lördag, haha!

På BK:s blev det en köttbullsmacka och latte med chokladsmak. Mysigt dom hade gjort på övervåningen. Bella köpte en varm macka och höll på att dö av överhettning då smörgåsen va så jäkla stark. Måste ha tappat i en chiliburk.
Imorgon blir det hundvakt av Loppan, så då kommer vi ha ett par vettvillingar som springer runt här i flera timmar. De blir aldrig trötta. Rasmus hänger runt i Loppans alla kroppsdelar och hon låter som Cujo.

Hittade en riktigt snygg kjol på Jeans & More.Kanske köper den imorgon. Men fasiken va dyr den va...men va gör man inte...mat eller kläder?? Får handla upp alla pengar på kläder istället, då finns det inget över till mat. Jaa nu har jag kommit på den ultimata bantningskuren.


Nya håret



  

h u v u d v ä r k

Japp, det har jag dragits med hela jävla dagen. Mitt recept som kan bota eländet är en stor kopp kaffe med kanel och sen en ipren. Det hjälpte mig idag också då jag först inte trodde vi hade några tabletter kvar. Så ja kände mig som värsta drog-ungen när jag rev i skåpen här hemma för att hitta mitt knark. Tillslut längst inne i ett av skåpen låg det en ensam lite tablett som väntade på mig.

Håret är på plats nu också. Blev nöjd. Hoppas jag är lika nöjd om en vecka så jag inte börjar få för mig att det ändå va finare med kort hår. För jag ångrar mig alltid när jag dragit ur det. Tror att det handlar om att jag har kort stubin och blir arg när det inte vill som jag vill. Då är det lätt att saxen åker fram i ett svagt ögonblick.

Hoppas på att Bella vill ta en svängom på stan imorgon. Då blir det presenter som ska inhandlas då M fyller år på tisdag.
Idag bokade jag ett hotellrum också, fick bli Nordic Light Hotel i Sthlm. Med i priset får vi badkar, hemlig present, badbomb, frukt, badrock, vin, frukost på rummet och utcheck kl 14. Det slutliga priset blev 2790:- för EN natt. Sen tillkommer bensin, parkering och mat på Hard Rock Café till det. Det kostar att hålla kärleken på topp. ;)

Lovely day

Jaa idag kom håret. Kl 8 imorse damp det ner i brevlådan. Det andra som jag beställt hade kommit bort på vägen och de var schyssta o skickade det med express. De tyckte de var jättesnälla när de skulle skicka med en kompensation, som bestod av ett paket lösnaglar i svart färg..mmm...inte riktigt min stil kanske, men till halloween nästa år kommer jag kunna bli en fin häxa.

Nu på morgonen har jag letat som en galning efter ett hotell som har nått romantiskt erbjudande. Jag o min sambo ska åka iväg i helgen och mysa på hotell. Helst med jacuzzi på rummet. Men det är lättare sagt än gjort....Allt är typ fullbokat redan. Får nog bli stockholm. Men så fort jag sätter min fot där blir jag stressad och rädd för att alla ska vara mördare och våldtäktsmän...haha! Inte alls förutfattade meningar! Plus att det är lite saftigt med 4000kr för en natt.

Å jag är så shoppingsugen!! Det kliar i mina fingrar! B har du shoppingmöjligheter på torsdag? Så kan vi ta en heldag på stan med fika.

Nu kommer snart min sambo hem, bäst att börja med maten! ;)

Helgen i bilder

Ut i det härliga(!) vädret med vovven...


Lite vuxenmys i lördags...


Busa med vovven...

saturdayfever

Nu har soffan o mysbyxorna blivit mitt nya boende. Sitter här med min dator, hund o kaffe. Vi överlevde 30-årsfesten, den blev väldigt lugn. Lite cider, smörgåstårta, hembränt (så det fungerar i saxdalen) o chips. Sen läggdags vid tolv...hahaha...pinsamt...
Stackarn som fyllde år igår fick ett fallskärmshopp i present. Fonus nästa.

Inte fick ja nå hår igår heller, så nu har jag svurit lite åt dem. De skulle göra allt de kunde på måndag för att fixa till det.
Igår kom Monki på fika. Jag skulle bjuda på hembakt, men tror ni det blev så? Det fick bli köpt kladdkaka, julmust o sen Ben & Jerry glass. Riktigt Janssonfika!



Ikväll ska vi ta oss i kragen o fixa myskväll, går inte att supa varje helg. Så jag ska laga vuxenmiddag med älgbiff o klyftpotatisar. Lite tända ljus o vin till det (känns inte som att supa om man gör det hemma i smyg)

Just nu är Mattias o Magnus i Saxdalen o hämtar hem bilen. Skönt när killarna kan roa sig själva. Så roar jag mig själv med att kolla upp om det kanske skulle finnas nån möjlighet att börja sy lite egna kläder. Söta klänningar o kjolar.
Varför har man blivit så pysslig? Börjar bli orolig...

Inget hår

Fasiken, trodde jag skulle få visa er före och efterbilder när jag satt i håret. Men inget hår idag heller. Ringde till Rapunzel och de trodde att det iaf skulle komma imorgon, annars...

Hoppas på att det blir imorgon istället. Då ska vi på 30-års kalas och sen blir resten av helgen riktigt lugn. Ska nog göra M:s friterade bananer, det är ju så grymt gott.

Måste börja planera till sambons 28 års dag också. Blir nog fest här då, riktigt livat så grannarna svär högt. Fast vi skippar nog kiss från balkongen den här gången. ;)
Åhh, vad jag hoppas vi hittar nått hus, finns inget roligare än husfest som slutar i kaos.

Nu blir det kaffepaus!

Triss

Jag o min sambo köpte 4 trisslotter idag i ett desperat försök att kunna vinna pengar till ett hus. Men nej, inget hus idag heller. Vi får bo i vår lilla skokartong tills vi dör.

I natt (02:30) så låste M ut sig när han skulle kissa Rasmus. Hehe, i 10 min stod han o kastade sten på sovrumsfönstret innan jag förstod att det inte var tv:n som höll på att gå sönder i min dröm. Så jag sprang ut i morgonrock och räddade dem. Då var det två iskalla stackare som mötte mig i dörren, Rasmus satt innanför tröjan och höll på att frysa ihjäl för att det blåste så mycket. Så nu följer nyckeln med oavsett vad.

Idag slank det ner en halv bulle och 2 viktväktarkakor(smakade som papper). Annars har vi hållt oss bra. Men jag är huuuuuuuuungrig. Tänker konstant på vad vi ska äta vid nästa måltid när vi precis ätit. Det är ju så, får man inte äta, ja då vill man äta allt.  

Nu ska jag kraffsa runt lite i skafferiet för att se vad vi kan hitta till kvällsmat.

Blogg

Tänk vad man blir beroende av att läsa andras bloggar. Helt sjukt! Jag Måste kolla varje dag om nån av kompisarna skrivit nått, plus Anna Hibbs blogg på stureplan. Henne brukar jag drömma om på nätterna(nothing dirty) och jag känner mig som världens stalker när jag vaknar.

Nu sitter jag å tittar på Svarta Hingsten..hehe..känner mig som 10 år igen. Det var favoriten när man va mindre! Jag har lånat hem mina gamla Disneyfilmer från mamma så jag o M har Disneymaraton här hemma.

Vi har börjat med nyttigheterna nu. Blev smörgås (fullkorn med sallad o smal salami) utan smör imorse och en kopp kaffe. Till lunch blev det stekt kyckling med fullkornscoscos, soltorkade tomater, champinjoner, bacon, sallad och broccoli. Va ingen höjdare! Fy för nyttig mat!
Till kvällsmat har vi nu surplat i oss varsin Naturdiet. Nu flyger det stora blodiga biffar med strips framför ögonen. Jag kommer hinna bli tokig innan jag lyckats gå ner ett ynka kilo.


Varför är man inte miljonär och bara kan suga bort skiten?


Jobb jobb

Ja nu är det klart att jag äntligen fått jobb. Är så glad!!
Nu är det bara när jag ska börja osv...

Måste firas med mycke skumpa!!

Tisdagsregn

Ja idag har jag väntat på att mitt nya hår ska komma, men inte dök det ner nått vitt "hämta ut på spelstallet-lapp". Får lov att vänta tills imorgon. Jag köper mitt hår från www.rapunzelofsweden.com. Tycker att det håller ungefär samma kvalitét som So.Cap och det är lite billigare.

Ni ser jag kunde inte hålla mig länge från långt hår. Det är nog det enda jag är beroende av om man bortser från mat, hårfärg, läppsyl, foundation, nya kläder bla bla bla....

Jag o min sambo gjorde en deal, jag fick hår han fick nya WoW-spelet. Man måste kompromissa för att det ska funka.

Blir inget annat som händer idag. Håller på att slåss med min dator. Tror jag fått in virus, då skärmen ibland inte vill starta och alla USB-ingångar har slutat fungera.
Så nu har jag lagt in nytt virusprogram och håller på att scannar efter fel.

Nu vill jag köpa ett Wii, hörde om nån kille som gått ner 31 kg av det. Kan nog vara ett bra sätt att lura av mig kilona då jag hatar att träna på vanligt vis. Eller kanske skulle börja rida igen. Skulle va riktigt roligt. Va säger du B ska vi bli stalltjejer igen?

Rasmums

Killen har växt.

 

   

Lördagens party

 
 
 

Började hos Jennie på förfest, sen vidare till Petra på Å-huset sen vidare till fest uppe på Selmas, sen ner på Selmas o sen Solo. Jaa hela kvällen gick ut på att flest ställen vinner.

Lördag kväll

Då ska jag nog på tjejfest. Om håret gör som jag säger.

lördag

Jadu, va har jag hunnit med än så länge?
- Stått på knä och skurat hela vardagsrumsgolvet då min lilla hund ätit nått olämpligt och bajsat löst.
- Slagit tån i en träskiva 3 ggr
- Sprungit runt med inpackning i nån timme för att få bort den mörka toningen som jag slängde i håret igår (BIG mistake)
- Diskat massa disk
- Försöka gå runt med en livrädd hund som tror att alla människor han träffar ute är monster

Inte min dag idag


som väntat

...prova aldrig att göra sådär hemma. Mamma, hoppas du inte får en hjärtinfarkt imorgon när du ser mig?
Blev inga ljusa slingor alls, utan allt blev röd-brun-orange....utväxten blev blond-orange-röd...jippiiii....

Nej, nu ska jag gå o riva i skafferiet för att dränka mina misstag... 

äventyr

Ja nu har jag gett mig in på nått jag inte vet hur det slutar. Håller nämligen på att färga bruna slingor i blont hår. Har aldrig gjort det förut så slutresultatet är väldigt nervöst.
Gjorde först slingor med slinghätta och färgade dom med röd toning sen sköljde jag ur det och nu sitter jag med en färg som heter ljus guldbrun. Fick lov att gå ut med hunden emellan så jag drog på mig en stor mössa så inte alla skulle se hättan jag hade på mig. Ni vet ju hur dum man känner sig när man nästan ser hårlös ut och det lilla som man dragit upp står rakt upp. Vill tyvärr inte lägga upp några bilder, då ni kan få men för livet ;)

Man måste ha i rött för att inte bli grön i håret då man går från blont till brunt.

Snart är det helg igen, har inga planer då min sambo ska jobba 12 timmar varje dag. Men det skulle va Kul å prova på SOLO. 

Nää nu måste jag skölja ur mitt misslyckande, peruk nästa...

En helt slut Rasmus

Idag började dagen med en hälsoundersökning, kolla så man inte knarkar alldeles för mycket för att kunna få börja jobba ;)
Tror det gick bra, sen bar det av hem o göra spagetti och köttfärssås. Min sambo hade smygbörjat och det hade resulterat med tomatsås i halva köket, haha!

Sen har jag varit hemma hos mamma och färgat hennes hår. Då passade rasmus på att kissa på mattan, golvet och i Loppans korg. Sen så pricken över i:et så spydde han också. Duuuuktig hund!
Så nu ligger han här i soffan med mig och sover, de busade hur mycket som helst. Är så kul å se dem, Loppan har vaknat upp och blivit unghund igen från att ha varit en grinig liten tant.

Ska kolla på en annan lägenhet på måndag nu, vill komma bort från psykboendet, mystiska grannar och jobbiga väckarklockor. Hoppas på napp i en annan del av Ludvika.

Hälsa

Så nu har jag länsat det sista onyttiga vi hade, 4 bitar helnötschoklad, en bit kexchoklad och ungefär 10 chips. Sen har det slinkt ner 3 riskakor med bregott på. Farligt gott!

Igår hade vi italiensk kväll igen, mamma o pappa fick vara med på ett hörn också. Blev fylld fläskfilé med mozzarella, soltorkade tomater, parmaskinka, örter och hemmagjorda klyftpotatisar. Tror det blev uppskattat av alla. Jag har blivit helt besatt av italiensk mat. Får inte nog av de där stekta brödskivorna med vitlök, hackad tomat, mozzarella o ruccolla. Känns ju nyttigare än chips iaf, även fast det också äts av en hel del.

Undra om B kom iväg på badmintonen??

Min motion idag blev 1 varv runt huset med Rasmus, sen hade han fått sin dagliga dos. Blir nog inte så smal av det.
Ska man ut å gå får han nog följa med i ryggsäcken. Eller sitta på axeln och bita mig i örat så fort jag börjar sacka efter.

GI-metoden imorgon kanske? Nu har jag ju skjutit upp det i 25 år.

Köket klart



Glömde ta förebilden bara...

Höstrusk

Mysväder ute idag. Smattrar så där behagligt på rutorna så man bara längtar efter en filt, varmchoklad och en bra film.
Meeen då måste man vakna upp och inse att det är vovven man måste ut och bajsa med, en procedur som kan ta sin lilla tid innan han hittat den absoluta platsen som duger. Är det dåligt väder vill han inte gå en meter och håller nästan på att flyga bort då han inte väger mer än 1½kg. Så där står jag med en sur hund, dyblöta kläder och försöker få han att gå en meter utan att behöva dra huvudet av honom.

M va ut för nån dag sen med Rasmus och glömde bajspåsen. Just som hunden är klar med sitt precis utanför grannens fönster och M lite diskret försöker dölja det med snö så sticker grannen ut huvudet genom fönstret. Varför tajmar man det alltid så bra? ;)

Spännande det blir med SOLO, hoppas krogen blir bra och poppis. Kan verkligen behövas förnyelse i stan.

Nu ska jag ta hand om kalleankadisken i köket.

Lördagsfest

Blev ingen kamera som hängde med igår. Tur va väl de då det alltid lyckas bli lite markooliodans efter 23 tiden hemma hos dom. 
De bjöd på bartömning och ölspel. De blev otroligt nöjda med utflyttningspresenterna: 2 tablettaskar, 2 snapsglas och en kortlek. Kvällen var räddad!

Kändes tungt att lämna Rasmus i Gränges, mest för att jag tyckte synd om mina svärföräldrar som skulle få tampas med skräpet i ett dygn. Hoppas dom överlevt natten och inte behöver ta semester för att vila upp sig. ;)

Men ungefär så här såg det ut igår:





 

HATA

Ibland hatar jag verkligen att jobba på TB, idag kom det in ett par som var arga och det gick såklart ut över mig fast jag inte hade något med det att göra. Fast jag tycker nästan alla som varit in är lite griniga, lördagsdepression kanske?
Allt detta tjat om Lasse Stefanz, det går INTE att förboka innan vi fått ut det i systemet, svårt för folk att förstå!!

Känner mig nog lite nere idag, behöver komma hem och bli omhändertaget med fotbad och chips!

Har jobbat 3 dagar nu och det har varit supermycket att göra.
Ska bli så skönt att slippa ta hand om förvirrade människor som ställer de mest dumma frågor.

Va och kollade på en lägenhet igår, men som synd va fanns det ingen balkong. Tror inte man vill bo utan en sån på sommaren.

Nu har Ludvikaborna nyktrat till, dom börjar köra förbi utan för fönstret nu. Fast det hängde 4 personer på låset imorse. Vissa är bra morgonpigga,  fast jag tror att det handlar om att de måste skynda sig innan de glömt bort va de skulle fråga om!
Ringde precis en och frågade om prästerna i Norrbärke församling, tyvärr är jag inte så hajj på hur duktiga dom är och när de är tillbaka från sina sjukskrivningar, tjänstledigheter och allt va de va! Glad att jag inte är religiös och måste hålla reda på sånt.

Jaaa, ikväll blir det utflyttningsfest hos M, kommer nog bli riktigt roligt! Är på G så de sjunger om det. Få se va man ska hitta på för rolig present åt dom små stackarna! ;P

Sjukt frossande

Läste precis på M-L:s blogg om att hon springer runt o är matgalen hela tiden. Känner precis så nu. Är inne i en period där inget får mig mätt fast magen putar ut som en gravidmage för att det inte får plats nått mer för mitt frossande.

Va på Coop igår och rev i hyllorna, det fick följa med hem ett wienerbröd, en munk, 2 paket riskakor, mazariner och mjuk pepparkaka. Sen på vägen hem ville ja ha glass från McDonalds, blev en hamburgare istället med alla tillbehör.

Sen läser jag en massa recept som jag vill laga och blir hungrig av det. Sitter just nu framför tv:n och skriver upp ett matschema som jag ska börja med. Ska börja äta GI nu. Tänkte börja med det redan idag men sen såg jag mazarinerna och pepparkakan som låg och glodde på mig på vardagsrumsbordet och beslutade mig för att börja med det på fredag istället. Eller måndag kanske.

Varför har man ingen disciplin på sig själv?

Går ju inte att gå ut och gå heller, då slår man ihjäl sig för att det är halt. Måste ha ett personligt möte med mig själv och sätta mig på plats. För nu jävlar får det vara slut på det här.  

Champagne!

Fram med champagnen!!
Nu har det nog ordnat sig tillslut.

SilverDollar

Yes, där va vi igår i 20 min. Sen kom det en snorunge och förstörde kvällen.
Men askul va de hemma hos Belli o Henki, vi blev askalas med hjälp av kortleken. "party party!" ;)

Blev inge pelles i natt. Blev en tallrik med a-fil. Nyttig som jag är. Men kompenserade det med hjälp av kinas kök idag.
Nu snart ska vi köra däck till Gränges och gratta M:s mor som fyllde år i fredags.

Sen ska M bege sig ut på nattskiftet. Hur perfekt som helst. Han går när man ska sova sen är han hemma när man vaknar.

Gjorde en smarrig efterrättsdrink i fredags, då ska man ha lite cognac, massa kaffe och en stor slev vaniljglass. Som vanligt blev det för mycket sprit, dålig vana, så vi var fulla redan på ångorna.

Har börjat måla köket nu, så igår målade jag alla kanterna. Tyckte jag var så duktig att jag inte hade kladdat utanför då jag inte använde nå tejp. Sen började jag titta min omkring och såg att det hade kommit lite färg på trägardinen, blomman i fönstret, hundskålen och under mina strumpor. Det resulterade i att jag hade knatat runt med färg på hela golvet...

...papphammar in action!

RSS 2.0