Tradera igen

Jag la ut 5 plagg och blev av med 4 st.

Vet inte riktigt om det är värt att hålla på att sälja på nätet. Jag är ganska blåögd när det gäller porto och grejer.
Om man räknar plus minus noll så tjänade jag ihop 150kr, kläder som från början va värda en 1500kr. HEHE, jag är en riktig affärskvinna. Ska jag hålla på i den här takten så har jag löshår till sommaren 2010.
Jag har bestämt mig själv för att jag måste tjäna ihop pengarna till håret och inte ta av lönen.

Men det positiva är ju att håret hinner växa ut innan jag har skrapat ihop lite korvören.

Förkylningen fortsätter att härja.
Näsan är så tät så det låter som jag kört upp 2 tamponger i borrarna. Jag andas så högt med munnen (enligt Mattias) så han tror att jag sitter och sover överallt.

Jag har iaf kommit på världens bästa idé. Jag ska uppfinna en nässpray som tar bort luktsinnet, för när man är tät i näsan så känner man ju ingen smak på maten, då tappar man alla hungerskänslor och kan tugga på sitt salladsblad utan grimaser. Världens bästa diet är påkommen! Jag kommer bli rik!!!

Frukost

Jäkla vilken nyttig frukost det blev idag.
Gröt med havre o råggryn, skivad banan, valnötter och torkade tranbär.
1 kokt ägg
1 glas tranbärsjuice
1 glas c-vitam
1 kopp grönt te

Nu ska förkylningen få slänga sig i väggen.

Lördagsdiet

Ja, här är nyttigheterna vi åt på kvällen.



Vi tyckte de va så gott på fredagen och tyckte det va kul med de inhandlade plankorna att vi gjorde det igen. Vi fick älgfilé av mamma o pappa som jag tillagade. Den här gången stekte jag köttet helt bredvid och la på när moset va klart i ugnen. Till höger om köttbiten gjorde vi svampsymfoni, stekt svamp(champinjoner o kantareller) med lök o vitlök. Och den godaste beasåsen är den färdiglagade av kocken Lallerstedt. Smakar som hemmagjord!

Morgonmys med la familia


Marängsviss...

...ska vi äta i sängen nu o kolla på film.
Bra avslutning på dagen som inneburit en massa fikabröd. Varför förstöra dagens sockerintag såhär på kvällen. Bara att lassa in mer.

Annars så bestod dagen av att leka i tvättstugan o hälsa på lite farbröder i Gränges.

Imorgon ska vi in på eftermiddagsveckan som avslutas med mördarhelg. jippi!

Gråa härliga söndag

Grattis på farsdag pappa!
Du är världens bästaste pappa.
Tack för att du finns! 

Torra biffar

Det började ju alldeles förträffligt när jag bjöd på bruschetta till förrätt och monica inte direkt gillar tomat eller när Martin stinker vitlök. Det är ju brödets huvudingredienser...

Sen vankades det hemmagjord plankstek...
Aaaa säger bara det, ha inte in det förstekta köttet samtidigt som plankan med potatismoset. Det slutar bara med torra förkolnade kartongbitar. Men de var väldigt trevliga och sa att det smakade gott! Tack för att ni är så väluppfostrade. ;)

Efter våra härliga plankor bjöds det på marängsviss. Men den kan man ju inte misslyckas med. Det blev lite öl och drinkar till maten och sen hamnade vi i paltkoma. 


Ta i Trä! Ytterst koncentrerade.

Kärleken spirade!


Sen övergick spelet till lek när pojkarna skulle visa sina byggtalanger.


Vissa vägrade vara med på bild.


Mr Devil gömde sig under bordet o åt det som ramlade ner.
 


Inte direkt va

Känner mig som en skållad råtta i ansiktet. Blev inte så mycket kvar av de efter alla krämer, pormasktömningar och AHA-syror.

Men jag ser lika gammal ut för det.
Hon lyckades lura på mig lite krämer också. Lättlurad som jag är, föryngring har ingen prislapp, haha!

Nej men det va skönt o bli lite bortskämd. Monica stod i receptionen när jag kom in. Tror hon är lite nyfiken på vad vi ska bjuda på på fredag. Om du bara visste! hehe


23:09

Näää idag satt jag besviken i soffan o hittade inget nytt avsnitt av det förbannade Hung.
Jag ska nog gå över till True Blood istället.

Sitter på jobbet nu, i koma. Trött, ont mellan skulderbladen och irriterad. Hehe, inte lätt för dom som ska jobba med mig idag. Men ibland har man såna dagar. När man bara skulle ha stannat hemma med tv:n, Rasmus och kanske Mattias på ett hörn.

Men det får jag ta till helgen.

Blir nog nyttigt för mig att få komma till Face it imorgon o försöka få bort rynkorna som hägrar i ansiktet. Hoppas på att det ska bli en sensation och jag ska se 10 år yngre ut.

Nej nu måste jag in i fikarummet o hinka i mig kaffe.


HUNG



Varje måndag väntar jag med spänning tills jag får sätta på det nya avsnittet av Hung.
Den visas på Canal+ och är beroendeframkallande och alldeles lagomt (ganska mycket) snuskig.
Just the way i like it.

Så nu ska jag vänta på att Mattias vaknar så vi kan göra några varma mackor, hämta alla 100 täcken och slå på nya avsnittet för den här veckan. Det är detta som gör att måndagar inte är så farliga trots allt.

Jag har precis vaknat, kan aldrig sova bra när jag jobbar natt. Längtar till nya 5-skiftet ska börja. Då blir det kanske inte lika många nätter som vi jobbar nu. För den här veckan känner man sig aldrig utvilad. Man känner sig gammal o skröplig och redo för pensionen.

Nu ska jag kila över till mamma o pappa o hämta hem Rasmus som varit där när vi jobbat och sovit.


23:06

Såklart när Mattias kom hem o fick tag på DVD-dosan så fick han igång filmen på en gång.
Jag lovar att de inte va jag som va inkompetent. Det VAR filmens fel......

Nu sitter jag och läser allt jag kan komma över för att hålla mig vaken. Smaskade nyss i mig en smörgås o en drickyoghurt.

Längtar sååå hem till sängen! Många timmar kvar innan man får gosa ner under täcket.

På tisdag ska ja till Face it by malin o göra en ansiktsbehandling. Extra roligt nu när Monica är där och jobbar. Tänkte ja skulle prova på att göra en spraytan också framöver. Då kan Monica få hjälpa till o täcka de vita stackars små(!) bilringarna.


Ensamma hemma

Jag o Rasmus sitter i soffan och käkar chokladpraliner. Eller jag gör det iaf.
Rasmus ligger o snarkar.

Vi hyrde 3 filmer igår,

The Proposol
Änglar & Demoner
Drag Me to Hell

Jag har försökt starta the proposol i en halvtimme nu, men jag tror våran DVD har tagit semester. Den vill inte starta och när ja väl kommer in och kan välja så blir det andra språk eller den stänger av sig själv eller så stämmer inte texten överrens med själva filmen. JAG BLIR TOOOOOOOOOKIG!!!!!!!!!!

Mattias är i Kopparberg o hjälper sin far med nått vid sommarstugan. Så jag har myst runt här för mig själv, diskat, lagat mat och ätit choklad sen åtta imorse.

Ikväll ska vi ut och jobba natt, börjar 20:48 och slutar 06:00 imorgon bitti. Jag klickade hem lite tabletter från Apoteket som ska göra att man kan sova lite lättare. Annars så föreslog jag för mamma att jag skulle dra i mig en flaska vin varje morgon när jag kommer hem, alternativt hitta nå bra knark på gatan. Vilken bra dotter mamma har fått.


Tradera

Håller på o slänger upp lite kläder på Tradera som jag vill bli av med. Länsar varje garderob för att kunna tjäna ihop till lite löshår från So.Cap. Haha! Desperat!

I fredags hade vi trevligt med Monica o Martin. De hade förväntat sig 3-rättersmiddag men blev bjudna på dammiga salta pinnar o chips. Kompenserar det med att bjuda igen nästa helg. ;)
Vi spelade Rita&Gissa och Ta i Trä. Monica bongade sina alkoläsker o Mattias försökte supa Martin under bordet.
Själv tänkte jag mest på att inte smeta ut mitt röda läppstift jag hade kladdat på.
Folkan va de mycke folk på och vi dansade som aldrig förr. Vi hade velat ha Donken på vägen hem men de har ju börjat stänga tidigare så det blev stora knäckemackor med leverpastej i sängen. Sen var det som att sova på en spikmatta. Tacka alkoholen som gör att man kan sova aovsett smulor som gör att man blir skinnflådd på ryggen .

Motionen och dieten är något jag lagt på hyllan = mänsklig och hungrig

  
                 

RSS 2.0