Snart helg

Snart helg igen och det har redan killat till lite i sprittarmen.
Jag vill festa!! Några fler som hänger på kanske? Rensa de sista kronorna på kontot och leta fram den sista alkoholen så sätter vi igång.

Ledig vecka nu....njuter som bara den. Jag och M har lånat hit svärföräldrarnas dator så vi kan sitta och vara osociala tillsammans. Min dator är nu helt kaputt och åker snart i soporna. Därför bloggandet inte varit min starka sida de här dagarna. Jag har tappat stinget.

Igår kom M:s bror förbi med 3 flaskor glögg. Tackar vi för!! :) Eftersom det var alkohol i dom...blir man desperat så sveper man en lätt. Sen blir man bosatt på toa resten av kvällen/natten.

Igår klippte jag mig själv. Tog en nagelsax och en lortig spegel och försökte trixa till det i nacken. Blev......hmmm.........fint.....
Försökte mig på en snygg frisyr där det är kort i nacken och längre fram. Perfekt för mig då jag har ett platt bakhuvud. Jag vågar verkligen inte gå till frissan, för hon kommer hota att klippa bort allting. Känner mig inte mogen för det än. Det får bli sista utvägen. Nää men alltså det går att leva med frisyren jag fick. Så länge ingen ser mig bakifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0