Hudvårdsdjungel

Hjälp vad det finns många hudvårdsserier. Man vet inte vart man ska börja för att bli kvitt acneärr, ljupa porer, röd och känslig hy.

Vill så gärna prova på Jan Marini, men ska jag köpa den serien så slutar det på ungefär 2000-3000kr. Fast egentligen är det ju bättre att lägga pengar på de än inredning, kläder och alkohol. ;)
Va skönt livet vore utan foundations! Sen göra en fransförlängning och spruta in lite restylane under ögonen. Då behöver man aldrig mer sminka sig.

Såg att det nya var att ta lite restylane under ögonen för att slippa mörka ringar under ögonen. Tror att de har fransförlängning i Falun. Så det kommer nog bli mitt nya projekt. Man borde ju faktiskt ta mer hand om kroppen än vad man gör. Äta mer frukt och grönt, kyckling och fisk, skippa socker och för mycket fett, kanske dricka det där extra glaset med vatten och börja röra på sig.
Hur kan det vara så svårt att få in det i huvudet? Det är ju nu man ska börja lägga grunden för hur det kommer bli när man blir äldre. När ska man fatta det innan det är försent?

Man vet ju exakt hur man ska göra för att slippa bilringarna på magen, benen, armarna och under hakan. Men
istället för att ta tag i problemet så köper man mer kläder, smink, löshår, saker till hemmet eller moffar i sig äcklig snabbmat. Man tror att det ska hjälpa, men det gör det bara för stunden. Sen tittar man sig i spegeln och inser att man fortfarande står på samma ställe och trampar.

När ska man vakna upp och inse att det är insidan man måste börja jobba med för att äntligen bli tillfredställd med sig själv?

Kommentarer
Postat av: Bella

Vännen! Angående hudvård så använder jag cliniques produkter. De är underbara! Parfymfria också vilket huden gillar. Du på fredag,ska vi ta någoglas rosévin då, och ha en hudvårdskväll? Ansiktsmask..måla naglarna. med mera! pöss och kram

2010-06-15 @ 17:28:49
URL: http://bellaellas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0